OVER ELLEN

 

Ellen Kuners of Koenders

Teamfacilitator – coach – trainer   

“What we call the beginning is often the end. And to make an end is to make a beginning. The end is where we start from……”  T.S.Eliot

Met het einde voor ogen, vind je de weg om te gaan! Uit hersenonderzoek blijkt dat doelen stellen daadwerkelijk helpen keuzes maken. Je bereidt je hele systeem als het ware voor door doelen te stellen. Een beetje vergelijkbaar met het adres intoetsen op tomtom: de route komt  “vanzelf”. Zo gemakkelijk gaat het bij ons nog net niet, maar het komt er wel dichtbij.

In mijn werken streef ik ernaar het doel te verbinden met de kwaliteiten die jij meebrengt en met de verantwoordelijkheden die je in het werk op je hebt genomen. Individueel en als team.

Zelfverzekerd zijn, vertrouwen hebben in jezelf. Dat is je fundament, de bodem waarop je staat in allerhande situaties. Vertrouwen in jou voedt de creativiteit. Voedt de durf om te zeggen dat je het niet eens bent. Maakt dat je openhartig zegt iets niet te weten.  Dat je begrenst wanneer dat nodig is. Durft teleur te stellen. Narigheid op tafel legt in plaats van het toe te dekken. 
Dat en meer vanuit de zekerheid dat duidelijk zijn hartelijk en behulpzaam is. 

  

 

Curriculum Vitae Ellen Kuners of Koenders

Opdrachtgevers Kiezen voor Kracht

SOCIAL MEDIA

CONTACTGEGEVENS

Kiezen voor Kracht | Ellen Kuners of Koenders

eln@kiezenvoorkracht.nl

(+31) 06 - 29461861

KvK: 30222953

Jouw privacy is goed geregeld: 

Privacyverklaring

Kiezen voor Kracht